Behringer iX16 Wireless Digitale Mixer

Ben je het zat om telkens maar afhankelijk te zijn van die brommende soundengineer? Dan heeft Behringer een mooie oplossing voor je in de vorm van de iX16 digitale mixer. De Behringer iX16 is een 8-bus digitale mixer bestaande uit 16 inputs en 16 programmeerbare Midas preamps. De iX16 is tevens voorzien van een bi-directionele 18-kanaals USB audio interface.

behringer-ix16-digitale-wireless-mixer

Het prachtige aan dit apparaat is dus dat je deze digitale mixer op afstand en dan nog wireless kunt bedienen. Laad desbetreffende app in je iPad, tablet PC of laptop, verplaats je naar de locatie waar de juiste mix nodig is en voilà; totale vrijheid over het creëren van de juiste mix.

De communicatie geschiedt middels de voor het publieke toegankelijk OSC protocol wat inhoudt dat indien gewenst jij je eigen applicaties voor de Android kunt creëren die samenwerken met de Behringer iX16.

Het is ook mogelijk de iX16 middels de ultranet aansluiting te koppelen aan een Behringer P16 Monitoring System. Live-gebruik, thuisopname of gewoon studio gebruik, de Behringer iX16 klaart die job gewoon.

Meer weten over de Behringer iX16? Breng dan bezoek aan de website van Behringer voor verdere details.

Leave a Comment