ESI brengt uit de MAYA44 USB+

Voor met name de home studio- en DJ-gebruikers onder ons is er goed nieuws. ESi, onder andere bekend van computer geluidskaarten heeft er een nieuwe telg bij. Dit keer gaat het om de ESi MAYA44 USB+.

ESI-MAYA44-USB-plus

De ESi MAYA44 USB+ is een mobiele audio interface uitermate geschikt voor live-doeleinden en het maken van professionele opnamesessies.

Het apparaat beschikt over 4 analoge ingangen en 4 analoge uitgangen. De in- en uitgangen zijn van het type RCA en tevens worden deze vergezeld van een S/PDIF digitale uitgang en een stereo koptelefoon uitgang. Het mooie aan de koptelefoonuitgang is, dat deze een apart stereo-signaal kan uitsturen wat het dus uitermate geschikt maakt voor DJ-toepassingen.

De driver ondersteunt alle professionele audio stream formaten zoals ASIO, CoreAudio en MME/WDM. Voor de rest kan het in perfecte harmonie werken met gangbare DAW’s als Cubase en Logic en tevens met programma’s als Reason, Reaktor, MixVibes, Traktor DJ Studio en BPM Studio.

Kortom, de ESi MAYA44 USB+ is met zijn specificaties en afmetingen een perfecte aanwinst voor de serieuze digitale muzikant!

Leave a Comment